Hoe werkt het?

De ultieme hardloopdroom

Run for KiKa Marathon

Run for KiKa Marathon kan je op verschillende manieren beleven. Als team, individueel of als bedrijventeam. Op welke manier je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!

Je haalt sponsorgeld op voor KiKa. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodige sponsorgeld binnen te halen. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw (halve) marathon. We ondersteunen je met tips, trainingslopen en bijeenkomsten.Run for KiKa Marathon

Run for KiKa Marathon kan je op verschillende manieren beleven. Als team, individueel of als bedrijventeam. Op welke manier je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!

 Startbewijs voor de marathon
 KiKa-kledingpakket
 Welkomstpakket
 Bijeenkomsten
 Trainingsloop
 Fun after the Run

Wat is inbegrepen bij deelname?

Vlucht / Trein
Hotel
Startbewijs
KiKa-kledingpakket
Begeleiding bij training
Fondsenwerving: tips & tricks
Een ervaring voor het leven

Je krijgt van ons:

Run for KiKa Marathon is compleet verzorgd: vlucht, hotel en natuurlijk het startbewijs: een TOP weekend dus!
Schrijf je snel in: Let´s Run!

OP WEG NAAR JOUW MARATHON

Lees verder >

Op weg naar jouw droom

Ontmoet andere deelnemers bij onze deelnemersbijeenkomsten, clinics en natuurlijk tijdens het legendarische Fun after the Run diner!


Let´s GO!

Jouw reis

Vlucht, hotel? Geen gedoe, wij regelen het!

Zodat jij je als deelnemer kan focussen op de marathon. Dit wordt jouw succes!

Een kledingpakket waar je U tegen zegt

Ontvang het welbekende Run for KiKa Marathon wedstrijd- en trainingsshirt, polo en jas, in jouw maat.

Draag het wedstrijdshirt tijdens de marathon en misschien is jouw gezicht wel terug te zien op alle posters verspreid door heel Nederland.

Wordt jij het nieuwe boegbeeld van Run for KiKa Marathon?

Wij regelen hem voor je

Lastig om startbewijzen te regelen? Wij hebben ze voor je. Rennen maar!

Praktische informatie

Tot wanneer kan ik me inschrijven?
Je kunt je in principe inschrijven tot twee maanden voor aanvang van de marathon. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid van vliegtickets en startbewijzen. Daarnaast moet je voldoende getraind zijn en voldoen aan de sponsorvoorwaarden. Wil je meer weten? Stuur een mail aan marathon@runforkika.nl.
Hoe werf ik sponsors?
Als je sponsors gaat werven, is het handig om een plan te maken. Doe hier inspiratie op voor het organiseren van sponsoracties!
Is er promotiemateriaal beschikbaar?
Jazeker! Voor het aanvragen van promotiemateriaal kan je terecht op deze pagina. Er wordt dan promotiemateriaal naar je toegestuurd. 
Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Het sponsorgeld dat wordt opgehaald met Run for KiKa Marathon is bestemd voor Stichting Kinderen Kankervrij. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 75% naar 81%. KiKa streeft naar 100% genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Lees hier alles over KiKa.
Waar kan ik terecht voor trainingsadvies?
Wij zijn ontzettend blij met onze partner FysioStofberg! Zij verzorgen voor de KiKa deelnemers hardloopschema´s, gangbeeldanalyse en ze gaan mee naar de marathons. Kortom zij zorgen er voor dat iedereen zo goed mogelijk voorbereid aan de start staat. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de deelnemersbijeenkomsten maak je kennis met de fysiotherapeuten. Door het hele jaar heen zijn zij bovendien bereikbaar voor al je vragen omtrent training en voeding.
Wanneer kan ik het beste beginnen met trainen?
Voor een Run for KiKa Marathon is een goede conditie vereist. Trainen is daarom van groot belang. Bij een goede basisconditie adviseren we je minstens drie keer week te lopen zodat je +/- 25 - 40 km per week loopt. Vier maanden van te voren raden we aan vier trainingen per week aan met afstanden tussen de 40-50 kilometer per week.

Neem contact op met onze partner FysioStofberg om samen te bepalen wat jouw trainingsschema wordt!
Staat jouw vraag er niet tussen?

Vraag hier de informatiebrochure aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen