Hoe werkt het?

Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor KiKa. Hardlopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Gratis informatiebrochure

Run for KiKa Marathon


Run for KiKa Marathon kan je op verschillende manieren beleven. Als team, individueel of als bedrijventeam. Op welke manier je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!


Je haalt sponsorgeld op voor KiKa. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodige sponsorgeld binnen te halen. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw (halve) marathon. We ondersteunen je met tips, trainingslopen en bijeenkomsten.

Je gaat met een fantastische groep KiKa deelnemers de uitdaging aan. Wij zorgen voor je startbewijs, vliegticket, overnachtingen en transfers ter plekke. Het wordt een wereld ervaring om nooit te vergeten!

Wat krijg je? Bekijk het marathonaanbod

Je krijgt van ons:

Run for KiKa Marathon is compleet verzorgd: vlucht, hotel en natuurlijk het startbewijs: een TOP weekend dus!
Schrijf je snel in: Let´s Run!

OP WEG NAAR JOUW MARATHON

Lees verder >

Jij staat er niet alleen voor

Je voorbereiden op Run for KiKa Marathon doe je natuurlijk niet alleen! Van het trainen tot het sponsorwerven, wij staan klaar om je te helpen!

Meer weten?

Vraag de gratis informatiebrochure van Run for KiKa Marathon aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen