Jouw bijdrage aan KiKa

Met jouw inzet kan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd worden om de genezingskans van 75% te verhogen naar 95%.

Stichting Kinderen Kankervrij

Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. In de afgelopen jaren is al veel winst geboekt!

Wist je dat....

De afgelopen jaren er een grote stijging is geweest in de overlevingskans van kinderen met Neuroblastoom? Waar begin jaren ’90 nog 6%  van deze kinderen vijf jaar na diagnose in leven was, is dat nu 43%. 

Wist je dat....

Er de komende jaren nog altijd veel geld nodig is voor de belangrijke onderzoeken naar kinderkanker? Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Wij willen dat meer kinderen sneller genezen. Draag jij ook jouw steentje bij?

Weetjes...

KiKa heeft tot nu toe 137,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Dat kon dankzij grote én kleine donaties!
Dankzij alle donaties heeft KiKa inmiddels 173 onderzoeken kunnen financieren.
Het Prinses Máxima Centrum in Utrecht is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. 

Waar gaat jouw bijdrage naartoe?

Onderzoek naar genezing van kinderkanker

Verbetering van de kwaliteit van de behandeling

Ondersteuning Prinses Máxima Centrum

Vermindering van bijwerkingen na de behandeling

Voorlichting
over
kinderkanker

Benieuwd naar meer KiKa evenementen?

Bekijk ze hier

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen