Run for KiKa Marathon verhalen

Iedere loper is uniek. Met passie voor de sport, een hart van goud én een eigen verhaal. Door verhalen van lopers te delen, hopen we anderen te inspireren. Draag bij aan een wereld zonder kinderkanker!

Meer weten?

Marie-Louise Hoyer

“Ik kon maximaal 1 kilometer hardlopen. Een presentatie over Kinderen met Kanker motiveerde me. Je kijkt naar je gezonde eigen kinderen; de combinatie met helpen en iets dat je zelf nooit hebt gedaan was een inspiratie.”

Meer lezen 23-02-2024

Erik Simons

Hij is net door de Brandenburger Tor bij de Marathon van Marathon gelopen. Erik krijgt een knuffel van zijn 75-jarige vader die aan de finish staat. Hij kan zich geen eerdere omhelzing van zijn vader herinneren. Is zijn vader veranderd, of juist Erik?

Meer lezen 23-01-2024

Jolanda de Koning – De verbazing voorbij

Jolanda’s droom komt in vervulling met de Berlijn marathon. “De aanloop was een nieuwe ervaring. Steeds verder lopen in de training. Maar ook goed luisteren naar m’n lichaam en steeds de tijd nemen te herstellen. Ik volgde een schema en had goede begeleiding.

Meer lezen 03-01-2024

Persoonlijke video's

Bekijk deze persoonlijke video's voor nog meer motivatie. We zijn enorm dankbaar dat deze families hun verhaal met ons wilden delen. Ieder kind verdiend een toekomst, zet je in en doe mee aan Run for KiKa Marathon.

Inschrijven

I Run For Gerrian

Het verhaal van Mara

Team Maas voor KiKa

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen