Mini-Nederland in eilandvorm

Mijn naam is Kim Reuvers en doe mee met Run for KiKa Marathon Texel! Sinds 2006 woonde ik in de vakanties al op Texel bij mijn vriend Rutger, en nadat ik in 2014 ben afgestudeerd, woon ik hier helemaal. Ik werk als dierenarts bij Dierenartsenpraktijk Texel en in de weekenden maak ik foto’s en filmpjes in vrije val bij Paracentrum Texel.

Ik zag de advertentie over Run for KiKa Marathon in de Texelse Courant. Het kwam mij bekend voor. Mijn achternichtje Selina heeft in 2016 meegedaan met Run for KiKa, dat vond ik toen enorm stoer. Twee jaar later werd haar broertje Martinus gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie. 

Knap hoe ze hier mee omgaan!

Ik vind hem en zijn ouders en gezin zo stoer en knap hoe ze hier mee omgaan! Wat zou het fijn zijn als er meer onderzoek gedaan kan worden zodat geen enkel kind en gezin dit ooit nog hoeft mee te maken.

Alles wat je maar wilt, vind je op Texel

Op een relatief kleine oppervlakte, is er een heel gevarieerd landschap: de Noordzee, het wad, strand, duinen, bos, polder, gezellige dorpen. Alles wat je maar wilt, vind je hier. Al langer speelde ik met het idee om 'ooit' een halve marathon te lopen, maar ik stelde het steeds uit. Het lijkt me namelijk best wel een opgave. Nu Run for KiKa Marathon op mijn thuiseiland Texel plaatsvindt, ga ik het eindelijk doen!

Ik ga keihard mijn best doen!

Hopelijk kan ik het goed volhouden als ik de komende maanden nog genoeg train. En anders haal ik op karakter de finish! Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om iedereen die mij heeft gesponsord alvast heel erg te bedanken. Ik ga keihard mijn best doen!

Liefs, Kim

Vraag hier de informatiebrochure aan!Of schrijf je direct in!
25-09-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen