Meld je aan als vrijwilliger!

Kunnen wij op jou rekenen?

Op 25 maart 2023 vindt de tweede editie van Run for KiKa Marathon Texel plaats. Zet je in voor KiKa en beleef een fantastische dag! Met jouw hulp kunnen de runners hun prestatie leveren, beleven ze een geweldig weekend én halen we met elkaar heel veel geld op voor KiKa. Eten en drinken wordt verzorgd door de organisatie. Help jij mee om van Run for KiKa Marathon Texel opnieuw een groot succes te maken? 

Waar kan jij bij helpen?

Op de route


Op de route staan is ontzettend leuk! Zorg dat de bekertjes water klaarstaan of geef de route aan bij kruispunten terwijl je de runners goed aanmoedigt!

Op locatie


Een geweldige belevenis! Je begeleidt de start in groepen en zorgt ervoor dat er een verfrissend drankje en een welverdiende medaille bij de finish klaar ligt.

KiKa mascotte


Word hét gezicht van Run for KiKa Marathon en loop als de KiKa beer rond om alle deelnemers aan te moedigen en feestelijk te onthalen bij de finish!

Meer informatie

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen