Hoe bereid ik me voor?

MET DE JUISTE VOORBEREIDING KAN IEDEREEN EEN MARATHON LOPEN!

Een marathon lopen is een stevige uitdaging. Het begint met inzet en discipline. Met de juiste voorbereiding kan iedereen de finish halen!

Trainen, trainen, trainen! 
Je ontkomt er niet aan als je een marathon wil lopen. Mocht je een goede basisconditie hebben dan raden we je aan om er minstens drie keer per week op uit te trekken en in totaal tussen de 25 en 40 kilometer te lopen. De laatste vier maanden van je voorbereiding is het verstandig om de afstand iets op te scrhoeven en verdeeld over vier sessies zo’n 40 tot 50 kilometer af te leggen. 

Sportmedisch advies

Vanuit Run for KiKa Marathon is het niet verplicht om een sportmedisch advies aan te vragen, maar wij adviseren dit wel. Een sportmedische keuring heeft een preventief karakter en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoord met het sporten start. 
deelnemersbijeenkomst, kijken naar een presentatie met oranje KiKa jassen en witte KiKa polo's.

Bijeenkomsten
en trainingslopen


Wij organiseren een aantal deelnemersbijeenkomsten en trainingslopen. Een mooi moment om de andere KiKa lopers te ontmoeten!

Lees verder

juichende deelnemers met handen omhoog in witte KiKa polo en begeleider.

Begeleiding


Je staat er uiteraard niet alleen voor in jouw voorbereiding op het avontuur! De ondersteuning bestaat o.a. uit een fysiotherapeut, trainingsschema en ambassadeurs.

Lees verder

afbeelding van de rug van een deelnemer met daarop 'I raised > € 50.000.

Sponsorwerving


Wij geven je alle tips over het inzamelen van sponsorgeld voor KiKa. Bekijk hier een hoop voorbeelden van sponsoracties en binnen no time heb jij je startbewijs binnen!

Lees verder

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen