Menu Close

Samen Succesvol voor KiKa

Team 2018 · New York

Eline is de jongste telg uit een Heerlens gezin. Begin 2017 bleek dat Eline een vorm van kinderkanker heeft: acute leukemie. Voor haar, maar ook voor haar zus, broer en ouders is sindsdien alles anders. Er is groot verdriet, maar ook vertrouwen, hoop en kracht.

Met Eline gaat het ondanks haar ziekte goed. Eline krijgt namelijk ruim 2 jaar lang de beste behandeling en wordt zeer waarschijnlijk weer beter. Ze heeft onlangs haar zesde verjaardag mogen vieren.

Ieder kind en ieder gezin dat deze klap te verduren krijgt, verdient de beste zorg. Gezondheid is, zelfs voor een sterk jong kind, niet vanzelfsprekend. En als ziekte op je pad komt, wil je de meest effectieve behandeling met de minste bijwerkingen. Er kan al veel, maar het kan altijd beter. Daar is onderzoek en dus geld voor nodig.

Door krachten te bundelen met IBC, de werkgever van oom Thomas, gaan Eline en haar gezin zich het komende jaar onder het motto "Samen Succesvol voor KiKa" inzetten om veel geld in te zamelen voor KiKa.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Deze richten zich op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Samen zullen we ervoor zorgen dat dit een succes wordt! Ook jij kan hierbij helpen! Hieronder heb je de mogelijkheid om de gehele groep of een specifieke individuele loper te sponsoren.

Meer informatie over onze initiatieven die wij in 2018 willen organiseren voor KiKa vinden jullie hier:
Facebook: https://www.facebook.com/samensuccesvolvoorkika/
Website: http://www.samensuccesvolvoorkika.nl

Fijn dat jullie hieraan willen bijdragen. Bedankt daarvoor!

Groep "Samen Succesvol voor KiKa"

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

€ 63.668,56 / 50.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen