Nog één nachtje slapen...

Morgen is het dan écht zover: de Boston Marathon. Dag 3 in Boston begon met een laatste deelnemersbijeenkomst. Met wat laatste tips en praktische informatie zijn alle KiKa runners helemaal klaar voor de Boston Marathon aanstaande maandag.

KiKa directeur Frits Hirschstein vertelde in een mooie videoboodschap aan de deelnemers waarom het zo goed is dat zij zich inzetten voor kinderen met kanker. Ook kreeg iedereen als grote verrassing een mooie videoboodschap te zien en ontvingen de deelnemers post, ingezonden door het thuisfront. Er werd dan ook hier en daar een traantje weggepinkt.


De rest van de dag kon iedereen zelf de stad nog verder verkennen of lekker met de beentjes omhoog in het hotel. Nog even goed uitrusten voor de dag van morgen, want dan is is dan eindelijk de dag waar iedereen zo lang naar heeft uitgekeken: de Boston Marathon, een marathon die qua historie zijn weerga niet kent!

Wil jij nog meer online volgen van Run for KiKa Marathon Boston 2019? Kijk dan hier!


Pak nu je kans en bemachtig een van de gewilde startbewijzen voor één van onze World Marathon Majors en maak een verschil voor kinderen met kanker. Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Marathonaanbod Run for KiKa Marathon

14-04-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen