Niet opgeven! Je doet het niet enkel voor jezelf

Wie ben jij?
Stel jezelf voor! Ik ben Laura, 30 jaar en woon in Antwerpen (België). Een paar jaar geleden kreeg ik dankzij een Disney Run het loopvirus te pakken en ben ik marathons beginnen lopen. Ondertussen staan er 7 op mijn palmares: New York, Londen, Gent, Rotterdam, New York nog eens, Antwerpen en Berlijn. Ik heb iets meer dan drie jaar in New York gewoond en daarom blijft deze marathon een heel speciaal plekje in mijn hart hebben (ook het feit dat het mijn eerste marathon was natuurlijk). 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Run for KiKa Marathon? 
Mijn doel is om de 6 world major marathons te lopen. New York, Londen en Berlijn kan ik al afvinken. Normaal gezien zou ik dit jaar Tokyo lopen, maar jammer genoeg werd deze gecancelled. Toen ik research deed om Chicago en Boston te lopen kwam ik bij Kika terecht en had meteen het gevoel dat ik niet verder moest zoeken. Ik heb me onmiddellijk ingeschreven voor Chicago en ook voor de loting van Boston schrijf ik mij zeker in. 

Wat is jouw motivatie om mee te doen met Run for KiKa Marathon? 
Jammer genoeg ben ook ik in mijn omgeving al meermaals in aanraking gekomen met kanker. Een marathon lopen die gekoppeld is aan een goed doel geeft volgens mij echt een extra dimensie aan de hele ervaring. Je loopt hem niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen die vecht tegen deze ziekte, die de ziekte overwonnen heeft en voor iedereen die de strijd jammer genoeg heeft moeten opgeven. Ook het aspect om als team af te reizen en deze hele ervaring mee te maken lijkt mij helemaal fantastisch! 

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa runners mee wilt geven? 
Niet opgeven! Je doet het niet enkel voor jezelf, maar ook voor dit prachtige goede doel. Samen kunnen we het genezingspercentage zeker en vast omhoog krijgen. 

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers? 
Niet nadenken en gewoon doen. Het geld krijg je heus wel bij elkaar en de ervaring die je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar! 

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan? 
Ik ben een dagje in een supermarkt wafels en chocolade truffels gaan verkopen. Deze actie ga ik in de toekomst zeker nog meermaals herhalen. Ook heb ik een Facebook winkeltje waar mensen leuke spulletjes kunnen bestellen en waarvan de opbrengst ook naar Kika gaat: https://www.facebook.com/pg/Laura-loopt-voor-Kika-107574440744083/
Zonder de hulp van mijn ouders zou dit allemaal niet mogelijk zijn, ik ben hen dan ook super dankbaar voor alle steun in mijn Kika verhaal. 

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Ik heb er enorm veel zin in! Ik weet dat ik nog een groot bedrag bij elkaar te halen heb, maar heb er alle vertrouwen in dat dit wel gaat lukken. 

Liefs, 
Laura
05-06-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen