Team 'Mara Dietvorst' rent
de marathon in New York

Foto van team Mara Dietvorst tijdens Run for KiKa Marathon.

Mara overleed aan de
gevolgen van kanker

Lees het verhaal

Geld voor onderzoek is
van levensbelang

Bekijk de video

Kom ook in actie
voor meer onderzoek

Download de gratis brochure

Finish voor Mara

Laurens, Sebastian en Lukas nemen via Run For KiKa Marathon deel aan de New York Marathon op 3 november 2019. Hun doel? Met Team Mara Dietvorst zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa om een significante bijdrage te leveren aan de genezing van kinderkanker. Kom net als deze mannen in actie. Ren een marathon voor KiKa.

Zij rennen in naam van Mara en voor KiKa

Laurens, Sebastian en Lukas nemen via Run For KiKa Marathon deel aan de New York Marathon op 3 november 2019. Hun doel? Met Team Mara Dietvorst zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa om een significante bijdrage te leveren aan de genezing van kinderkanker. Kom net als deze mannen in actie. Ren een marathon voor KiKa.

Meer over Run for KiKa Marathon

Finish voor Mara

Het leven van Noor en Bart Dietvorst stond stil toen bij hun dochter Mara op nog geen twee jarige leeftijd Neuroblastoom Fase 4 kinderkanker werd geconstateerd. Dit is een zeer zeldzame soort kanker, die alleen bij kinderen voorkomt. 

“Als veel mensen dit gaan doen dan komt er misschien nog licht aan het einde van de tunnel voor al die kinderen.”

- vader Bart 

De intensieve behandelingen die volgden hebben Mara niet kunnen redden. Ouders Noor en Bart Dietvorst delen hun verhaal om te laten zien dat geld voor onderzoek van levensbelang is! Bekijk hier de video met hun verhaal.
Kom in actie!
Mara heeft haar halve leven gevochten tegen de kanker. Het heeft niet mogen baten. Dit mag niet gebeuren! Kom ook in actie zodat neuroblastoom en andere vormen van kanker zo snel mogelijk te genezen zijn.

"Dappere, lieve Mara mag nooit vergeten worden."

- moeder Noor

Run for KiKa Marathon


Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Met Run for KiKa Marathon kan je in 2020 nog 6 wereldmarathons lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Jij haalt geld op voor kinderen met kanker, wij verzorgen je reis, verblijf, startbewijs en meer is inbegrepen! Waar je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!

Gratis online brochure

Vraag de informatiebrochure aan van Run for KiKa Marathon!

Ontvang hem gelijk in je mail! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen