Menu Close

Wouter Monden

Deelnemer 2018 · New York

Ik heb de afgelopen jaren van dichtbij bij vrienden gezien hoe ingrijpend kanker bij een kind is, voor het kind zelf, voor het gezin en voor iedereen daaromheen.

Gelukkig is dit meisje genezen maar het kan ook heel anders aflopen. Helaas weet ik ook, uit eigen ervaring, hoe ongelooflijk pijnlijk en verdrietig het verlies van kleintje is. Dat zou niemand mee hoeven maken.

Als enthousiast hardloper 'moet' ik natuurlijk een keer New York lopen en ik kan me geen betere manier voorstellen dan daarmee ook nog een bak geld voor KiKa mee op te halen.

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

GE-WEL-DIG!

Wat een ontzettend mooie ervaring was dat. Tijdens de presentaties vooraf in het hotel kwamen er nog verhalen en beelden van een jong meisje voorbij waarbij vorig jaar acute lymfatische leukemie is vastgesteld. Dat komt dan hard binnen maar het is ook te gek om te weten dat ik met inzet van wat tijd en energie een bijdrage kan leveren aan de behandeling van kinderen met kanker.

En dan de marathon zelf. Alles wat je erover hebt gehoord is waar. De heuvels, de bruggen, het publiek.. kijk zelf maar. In 11 minuten neem ik je mee van de start tot de finish!

Als je nog iets over wil maken, doe dat dan via http://2019.runforkikamarathon.nl/wouter-monden, dan telt het mee voor mijn volgende KiKa-marathon, die van Chicago op 13 oktober 2019.

07-11-2018

€ 10.062,01 / 10.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen