Menu Close

Wenda Schampaert

Deelnemer 2017 · Berlijn

Team Alicia

Ook in 2017 ga ik voor Kika!

Na een zeer succesvolle missie van 2016 heb ik besloten me ook in 2017 in te zetten voor Kika.
Ik heb in de "keuken" mogen kijken van het onderzoekscentrum van het Maxima Centrum en heb met eigen ogen kunnen zien wat een geweldig werk men daar verricht. Maar ook dat er nog heel veel geld nodig is om het streven van 95% genezing in 2025 te realiseren.
Dat heeft mij ervan overtuigd dat mijn inbreng hierin nog niet klaar is!

Immers ieder kind heeft recht op de allerbeste behandeling die uiteindelijk zorgt voor genezing. Hoe mooi is het als ik daar met behulp van jullie allemaal een klein steentje aan mag bijdragen!

Zorgen jullie voor de euro's? Dan loop ik voor jullie weer die 42,195 km, dit keer in Berlijn!

Nog maar 2 weken voor Berlijn!

Het is echt nog maar 2 weken... pfff, dat komt wel heel dichtbij. De meeste trainingen zitten erop. Ik heb ze niet allemaal kunnen doen vanwege een blessure maar heb volgens mij genoeg kilometers in de benen om van start te kunnen. Nu nog even wat pijntjes wegwerken en vooral veel rust houden, dat is de komende weken het belangrijkste.

Inmiddels staat de teller al weer op een heel mooi bedrag, als team kunnen we toch weer ruim € 25.000 aftikken. Persoonlijk heb ik nu voor KIka in totaal ruim € 40.000 bij elkaar. Dat hebben ze vanuit Kika beloond met een geweldig runningshirt voor Berlijn waarop staat: I raised < 40.000,-. Ik mag gerust toegeven dat ik trots ben dat ik daarmee rond mag rennen.

Wat was de benefiet avond ook een succes hè! Zoveel bezoekers (250) had ik echt niet op durven hopen. En dan het totaal bedrag van ruim 4.400,- Echt super! Dat is meteen de eerste aanzet voor wat voor de meeste mensen nog nieuws zal zijn: Wij ( Jolanda en ik) gaan ook in 2018 het avontuur aan met Kika. De geldstromen moeten vooral niet stoppen naar ons idee. Het kan uiteindelijk voor zieke kinderen, op welk vlak dan ook, nooit genoeg zijn!
Wat natuurlijk heel tof was is dat iedereen die heeft meegewerkt aan de feestavond, dit geheel belangeloos deed. De artiesten, het licht en geluid, het gebouw... alles is kosteloos aangereikt! Dat geeft ons ook heel veel positieve energie om hier vooral niet mee te stoppen! We hoeven dit niet alleen te doen, we voelen heel veel steun in onze acties.

Nu even rustig aan en zorgen dat we klaar zijn voor de marathon en dan volle gas vooruit richting.........Valencia in november 2018!!

09-09-2017

€ 14.975,11 / 5.000,00

Sponsor