Menu Close

Wenda Schampaert

Deelnemer 2018 · Valencia

Jolanda en Wenda voor Kika

Als je gezinnen ziet waarin het verdriet groot is vanwege een ziek kind of erger nog een groot verlies, sta je machteloos. Toch kun je iets bijdragen aan een betere toekomst van alle kinderen die nog te maken krijgen met die vreselijke ziekte. Door mee te doen en geld te verzamelen kunnen de genezingskansen écht stijgen naar 95%. Nu is dat na heel inspanningen van de afgelopen jaren 78%. Daar zit echt een stijgende lijn in maar we zijn er nog lang niet!
Daarom doe ik in 2018 ook weer mee!

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

Het Kika virus heeft toegeslagen!

Jolanda en ik hebben besloten ook in 2018 de nodige schoenen te gaan verslijten voor Kika.
Dan ga je wel bedenken hoe we dit nu weer op gaan zetten. Om nu weer bij dezelfde mensen en bedrijven aan te kloppen... tja, dat voelt niet helemaal goed. Alhoewel we moeten waken om niet voor anderen te gaan denken. "nee" is ook een antwoord.
Maar goed, er moet wel wat gebeuren om onze kilometers ook in 2018 weer in klinkende euro's om te zetten voor de onderzoekers van Kika. Uiteindelijk is dat waar deze reizen om draaien. Buiten het feit dat het geweldige ervaringen zijn voor ons zelf, is toch het lopen, het afzien, voor dat ene grote doel wel de kick waar we het voor doen! Als je met een groep lopers, met 1 passie, 1 doel, zo'n weekend doorbrengt.... het is met geen pen te beschrijven wat dat met je doet. Vandaar dus dat wij het gewoon chronisch hebben: het Kika virus! Geen huisarts die er iets tegen doet :-)

We zijn inmiddels al begonnen met de teller voor 2018 wat op te schroeven. We zullen de komende tijd zeker aan de weg gaan timmeren. Hopelijk zijn er toch mensen die ons weer steunen en verder denken we hard na over nieuwe acties of herhaling van eerdere evenementen. De Benefiet avond was zo'n succes, daar willen we best nog eens voor gaan.

Voorlopig staat het lopen op een laag pitje en hebben we tijd om hier een plan voor te trekken!

31-10-2017

€ 13.067,50 / 12.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen