Menu Close

Wenda Schampaert

Deelnemer 2017 · Berlijn

Team Alicia

Ook in 2017 ga ik voor Kika!

Na een zeer succesvolle missie van 2016 heb ik besloten me ook in 2017 in te zetten voor Kika.
Ik heb in de "keuken" mogen kijken van het onderzoekscentrum van het Maxima Centrum en heb met eigen ogen kunnen zien wat een geweldig werk men daar verricht. Maar ook dat er nog heel veel geld nodig is om het streven van 95% genezing in 2025 te realiseren.
Dat heeft mij ervan overtuigd dat mijn inbreng hierin nog niet klaar is!

Immers ieder kind heeft recht op de allerbeste behandeling die uiteindelijk zorgt voor genezing. Hoe mooi is het als ik daar met behulp van jullie allemaal een klein steentje aan mag bijdragen!

Zorgen jullie voor de euro's? Dan loop ik voor jullie weer die 42,195 km, dit keer in Berlijn!

Het marathonschema staat te trappelen...

We moeten er aan geloven, het marathonschema gaat van start dus we gaan weer volop in training. Dat valt op zich prima in de tijd. De meest drukke tijd op het sponsor en activiteitenvlak hebben we wel achter de rug nu.
De sponsorloop op 8 juni was een groot succes! Wat een feestje weer met al die rennende kids. Het was geweldig mooi weer dus dat zat ook mee. En wat deden de kinderen hun best om zoveel mogelijk rondjes te rennen. De KiKa beer was ook erg in trek, misschien de volgende keer een fotosessie houden... haha, € 1,- voor een foto met de beer, dat levert goud geld op :-)
Ze mochten nu gratis hoor want ze hebben zo'n mooi bedrag bij elkaar gelopen... dat komt in de richting van € 2650,-. En dat dus met 67 kinderen, dat is toch super!
De week erna stond de jaarmarkt in Heukelum op het programma, ook super leuk en gezellig maar dat geeft wel echt veel werk qua voorbereiding. Mijn zwager Berry Schampaert weet er alles van, hij heeft heel zijn netwerk op horeca gebied op stelten gezet om prijzen te verzamelen, en met succes! Toen dacht ik nog wat bakjes fruit te krijgen van de oom en tante van Alica, als extra prijsjes... dat bleek alleen een auto vol aardbeien en kersen te worden, haha... lekker zoet luchtje dus rondom onze kraam. Zou het daarom zo goed gelopen zijn? Iedereen kwam op de lucht af. De opbrengst was ook ver boven verwachting met € 1583,-.
Dusss...in een goede week tijd konden we € 4.000 optellen bij het sponsorgeld en dat voelt erg lekker. Jolanda en ik zijn nu allebei al Goldrunner!! Voor minder gaan we niet hè.

Mijn ouders waren dit weekend 50 jaar getrouwd en zij besloten als cadeautip op de kaart te zetten dat giften ten gunste zouden zijn van KiKa en de Hersenstichting. Een super mooi gebaar en uiteraard heeft dit ook te maken met de ziekte van Michelle mijn lieve nicht en hun kleinkind.

En nu dus de komende tijd vooral trainen, trainen en nog eens trainen. Van 16 km naar afstanden van 30,32 en 35 opbouwen. Daar gaat veel tijd inzitten.

Op 2 september volgt nog de benefietavond, daarvoor moeten we ook nog wel wat voorbereiden. We weten nu dat Onslow komt, de Dj's Oakmadness, de zanger Shin en ook Simone zal een optreden komen doen. Een mooi rijtje denk ik om het een mooie avond te maken. Ik ben erg benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen want dit is echt nieuw, zo'n avond organiseren. Het is altijd leuk om weer nieuwe dingen aan te pakken en uit te proberen, en met het top team wat we nu hebben kunnen we geloof ik de hele wereld aan :-)

25-06-2017

€ 14.630,11 / 5.000,00

Sponsor