Meld je aan als vrijwilliger!

Kunnen wij op jou rekenen?

Dankzij jou kunnen de runners hun prestatie leveren, beleven ze een geweldig weekend én halen we met elkaar heel veel geld op voor KiKa. Eten en drinken wordt verzorgd en natuurlijk een leuk aandenken aan KiKa! Help jij mee Run for KiKa Marathon Texel op zaterdag 28 november 2020 een groot succes te maken? 

Waar kan jij bij helpen?

Op de route


Op de route staan is ontzettend leuk! Zorg dat de bekertjes water klaarstaan of geef de route aan bij kruispunten terwijl je de runners goed aanmoedigt!

Op het vakantiepark


Een geweldige belevenis! Je begeleidt de start in groepen en zorgt ervoor dat er een verfrissend drankje en een welverdiende medaille bij de finish klaar ligt.

KiKa mascotte


Word hét gezicht van Run for KiKa Marathon en loop als de KiKa beer rond om alle deelnemers aan te moedigen en feestelijk te onthalen bij de finish!

Verblijf op Texel!

Wil je er meteen een weekend weg van maken en/of niet in alle vroegte de boot moeten pakken op zaterdag 28 november? In samenwerking met vakantiepark De Krim, waar Run for KiKa Marathon Texel plaatsvindt, bieden wij speciale KiKa-arrangementen aan.

Chalet De Krim - €277,-

Dit chalet voor 4 personen heeft een gezellige woonkamer met open keuken en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Chalet Texel - €299,-

In dit 4-persoons luxe chalet is naast de woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers ook voorzien van een sauna!

En meer! - 20% korting

Wil je liever in een ander type chalet verblijven? Als KiKa-vrijwilliger krijg jij 20% korting op deze accommodaties!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen