Menu Close

Voor het eerst in mijn leven ren ik een halve marathon

Ik ben Antje Brouwer Bakker. Ik loop de Run for KiKa Marathon Great Wall halve marathon in China met mijn vriendin Janneke Woort. Ik woon in Urk, 34 jaar oud, getrouwd en 4 dochters mogen ontvangen. Voor het eerst in mijn leven ren ik een halve marathon!

Wat ik nog over mezelf kwijt wil, is handig voor mijn medelopers in China om te weten. Tien jaar geleden is bij mij de ziekte van stargardt vastgesteld. Velen zullen hier misschien nog nooit van gehoord hebben. Het is een ongeneeslijke oogziekte.

Mijn gezichtsscherpte is in de jaren flink afgenomen en zal ook steeds verder achteruit gaan. Hierdoor kan ik eigenlijk slecht of helemaal niet meer lezen, autorijden en mensen herkennen van een afstand. Toch kan ik me gelukkig erg goed redden in het dagelijks leven.

En even voor mijn medelopers in China, als ik je voorbij loop zonder iets te zeggen, dan heb ik je gewoon niet herkent. Gewoon even roepen😁

Geweldig om iets voor deze kinderen te betekenen
Ik wil Run for KiKa Marathon graag doen, nu ik het nog kan. Daarnaast zet ik me graag in voor goede doelen. Dit geeft voldoening in mijn leven. Daarnaast ben ik moeder van 4 gezonde dochters. Vreselijk is het als je kind ziek is en vooral als je kind lange tijd ziek is. Ik wil me met liefde inzetten voor alle kinderen die te maken krijgen met kinderkanker. Run for Kika Marathon sprak me gelijk aan; de combinatie van sport en de uitdaging om de halve marathon over de Chinese muur te lopen. Geweldig om iets voor deze kinderen te betekenen en op deze manier geld in te zamelen.

Samen het avontuur aangaan 
Een vriendin stuurde een bericht en had zich ingeschreven om mee te doen. Ik had interesse in haar avontuur. Op een gegeven moment vroeg zij of ik zin had om mee te gaan. Zo gezegd, zo gedaan, ik zou meegaan als supporter. Echter leek het me leuker om deze uitdaging samen aan te gaan en op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika. Dit is de reden dat ik me heb ingeschreven voor Run for KiKa Marathon in China!

Onverwacht
Ik had nooit verwacht dat ik mijn sponsorbedrag zo snel bij elkaar zou hebben. Ik had al mijn contacten het verhaal geappt, met daarbij de vraag en passende link om te sponsoren. Daarnaast ben ik langs bedrijven geweest waar ik bekend ben. Ook heb ik via Facebook een paar keer iets geplaatst met de vraag of mijn vrienden konden sponsoren. Dit was genoeg om aan mijn minimale sponsorbedrag te komen van 7.500 euro. Ik ben mijn sponsors erg dankbaar voor al hun gulle donaties.

Mijn vriendin had een loting georganiseerd. Samen hebben we ons ingezet op deze avond. Dit is voor iedereen een echte aanrader. Het was heel gezellig met een ontzettend mooie opbrengst!
Door Run for KiKa Marathon te lopen, kunnen wij het verschil maken! Meer onderzoek is van groot belang om de genezingskans voor deze zieke kinderen te vergroten. Elk jaar sterven kinderen aan deze ziekte. Elk kind is er één teveel. Daarom doen wij mee aan Run for KiKa Marathon! 

Geweldig als jij ook meedoet om kinderkanker de wereld uit te krijgen!

Antje Brouwer Bakker 
03-05-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen