Volg Run for KiKa Marathon Athene online

Het is bijna zover: Run for KiKa Marathon Athene. Op zondag 10 november gaan de deelnemers 42,195 km rennen voor KiKa. Volg het event online via social media en wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen! Hoe? Bekijk het op deze pagina.

Facebook

Like Run for KiKa Marathon op Facebook en zie alle highlights vanzelf in jouw timeline verschijnen! Check in het programma wanneer we LIVE video's uitzenden en moedig iedereen aan.

Like & volg

Whatsapp

Meld je aan voor de Run for KiKa Marathon thuisblijvers Whatsapp en mis helemaal niets van wat de deelnemers meemaken. Meld je aan en stuur ATHENE19 VOLGEN naar 06-13244599.

Meld je aan

Instagram

De mooiste beelden en leukste verhalen van Run for KiKa Marathon Athene volg je natuurlijk via Instagram. Via de stories krijg jij een ├ęcht kijkje achter de schermen.


Klik & volg

Marathon App

Track jouw favoriete deelnemers via de Athene Marathon app. Zorg dat je de app geinstalleerd hebt voor de start en jij kan zo zien hoe jouw KiKa runner ervoor staat. Download hier de marathon app.

Download IOS Android

Facebook & Instagram LIVE

Kijk op verschillende momenten LIVE met ons mee via Facebook en Instagram. Volg Run for KiKa Marathon op deze kanalen en mis geen moment! Bekijk hieronder het LIVE programma van Run for KiKa Marathon Athene!

Like ons op Facebook  Volg ons op Instagram 

Supporterspunt 28,5 KM | 10 november 10.30 uur (NL)

Kijk LIVE mee terwijl de eerste KiKa-deelnemers langs het Supporterspunt op 28,5 KM komen!

KiKa-deelnemers finishen! | 10 november 12.00 uur (NL)

Kijk LIVE mee terwijl de eerste KiKa-deelnemers over de finish komen in het historische Panathenaic Stadium!

Benieuwd naar het laatste nieuws uit Athene? Lees het hier

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen