Menu Close

The day after...

Nadat de deelnemers de benen wat verdiende rust hebben gegeven staat the day after in het teken van de Chinese cultuur!


De dag begon met een bezoek aan het grootste publieke plein in de wereld, genaamd Tiananmen square. Met zijn 44 hectare is dit plein de toegang tot de verboden stad. Boven de toegangspoort hangt het portret van Mao. Dit prachtige complex heeft meer dan 800 gebouwen met 9.000 kamers en is daarnaast het grootste keizerlijk paleis ooit gebouwd in de wereld.


Tijdens de lunch heeft iedereen genoten van authentiek geroosterde Pekingeend, waarna de excursie is vervolgd naar de Temple of Heaven. Hier vind je de keizer van de Ming en Qing dynasties die de hemel aanbeden, bidden voor de rijkelijke oogsten. De tempel bestrijkt een gebied van 270 m2 en is de grootste tempel en altaar complex van China. De dag is afgesloten met een bezoek aan de Silk market, waar men kan zien hoe de zijde van de cocons wordt gesponnen. Daarnaast is er een grote variƫteit in zijde producten, zoals: jurken, blouses, rokken, beddengoed en hoeden.


Kortom, met Run for KiKa Marathon Great Wall loop je niet alleen een geweldige, uitdagende marathon, maar leer je ook de Chinese cultuur op zijn best kennen!

Vanavond is het groot feest, want dan staat het Celebration dinner op het programma, waar alle lopers van de Great Wall Marathon samen gaan nagenieten van hun ongelofelijke prestatie!

                                                             Sponsor nu
20-05-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen