Team ‘Jesper’
..runs the world

Foto van team Jesper tijdens Run for KiKa Marathon.

Jesper overleed aan de
gevolgen van kanker

Lees het verhaal

Geld voor onderzoek is
van levensbelang

Bekijk de video

Kom ook in actie
voor meer onderzoek

Download de gratis brochure

Zij rennen in naam van Jesper en voor KiKa

Jeroen, Gerrit, Kevin, Danny en Alex lopen al jaren marathons voor KiKa. Met hun Team Jesper runs the world (actief in verschillende formaties) staan zij dit jaar alweer voor de 7e (!) keer aan de start van een marathon voor KiKa. Hiermee halen ze geld op en leveren ze een enorme bijdrage in de strijd tegen kinderkanker. Kom ook in actie voor een ander. Ren een marathon voor KiKa.

Meer over Run for KiKa Marathon

Bij Jesper, het neefje van Jeroen, is in november 2005 leukemie ontdekt. Hiervoor is hij in behandeling gegaan en heeft hij een beenmergtransplantatie ondergaan. 

“De stoere blik en wilskracht van Jesper heeft mij doen besluiten om mij in te zetten voor KiKa.”


In september 2007 heeft de arts bij een controle ontdekt dat de leukemie voor de vierde keer terug was gekomen. Vanaf dat moment hebben ze samen met Jesper een heleboel mooie herinneringen gemaakt in de tijd die hen nog gegund was.

De ouders van Jesper delen hun verhaal om te laten zien dat geld voor onderzoek van levensbelang is! Bekijk hier de video met hun verhaal.
Kom in actie!
Jesper heeft heel lang gevochten tegen leukemie. Helaas heeft hij de strijd niet gewonnen. Woorden als deze zouden niet geschreven mogen worden! Kom ook in actie zodat leukemie en andere vormen van kanker zo snel mogelijk te genezen zijn

Sponsor Team Jesper

"Jesper was een heel sterk, dapper en lief mannetje. Een kanjer die ondanks wat hij meemaakte ook nog gewoon kind was.."


Run for KiKa Marathon


Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Met Run for KiKa Marathon kan je in 2020 nog 6 wereldmarathons lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Jij haalt geld op voor kinderen met kanker, wij verzorgen je reis, verblijf, startbewijs en meer is inbegrepen! Waar je ook meedoet: het wordt een onvergetelijke ervaring!

Gratis online brochure

Meer weten?

Vraag de gratis informatiebrochure van Run for KiKa Marathon aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen