Paasacties

Klaar voor nóg meer lentekriebels? Pasen is een mooie gelegenheid om samen te zijn met vrienden en familie. Waarom niet tijdens een sponsoractie voor KiKa? Onderstaand voorbeelden van sponsoracties die je kan organiseren rondom Pasen!

 Heb jij vragen over het organiseren van een actie of wil jij je eigen actie met ons delen? Mail ons via marathon@runforkika.nl.

Ren zo snel als een haas

Trainingsloop
Niets fijner dan heerlijk een rondje lopen, voor je je gaat volproppen met Paaseieren. Organiseer daarom een Paashaas trainingsloop bij jou in de buurt voor al jouw hardloopmaatjes! Vraag hier een kleine bijdrage voor KiKa voor. Zo train je voor jouw Run for KiKa Marathon en haal je geld op voor op je sponsorteller!

Sponsorloop
Al jaren geliefd en heel succesvol: de sponsorloop. Organiseer er een op de school van jouw zoon, dochter, nichtje of buurjongen en haal geld binnen voor jouw sponsorteller! Loop gezamenlijk kinderkanker de wereld uit!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen