Sinterklaas acties

    Kun jij wel wat inspiratie voor het werven van sponsors gebruiken? Op deze pagina vind je allemaal leuke Sinterklaas acties die jij dit jaar kunt gebruiken! Kijk welke acties bij jou passen en maak gebruik van alle handige tips. Zo heb je voordat je het weet jouw startbewijs voor Run for KiKa Marathon binnen!  
           
Nog vragen over jouw sponsoractie? Stel ze gerust via marathon@runforkika.nl.

Dat wordt gezellig!

Download hier de enige échte Run for KiKa Marathon kleurplaat! Print hem een paar keer uit en laat je kinderen hem gezellig samen inkleuren. Of organiseer een kleurplatenwedstrijd voor de hele buurt, met 5 euro als inleg om hieraan deel te nemen.

De mooie kleurplaten verkoop jij weer voor een leuk prijsje door aan familie, vrienden en collega´s!

Succes!


Heb jij het in je?

Huur hier een fantastisch Sinterklaas en Zwarte Pieten kostuum en ga naar de school van je kinderen of de lokale supermarkt en leef je helemaal uit!

Neem genoeg pepernoten mee en ruil deze voor een zakcentje voor KiKa!


Ga de uitdaging aan!

Verkoop jij de allerlekkerste pepernoten aan de hele buurt?

Bekijk hier hét pepernoten-recept, maak er genoeg voor iedereen en een deel van jouw startbewijs heb jij tijdens Sinterklaas al binnen!

Veel plezier!


Ook ontzettend lekker!

Denk jij dit jaar meer chocoladeletters te kunnen verkopen dan pepernoten? Gebruik dan dit recept en verras al je vrienden met de lekkerste chocoladeletters van het land!

Of ga in gesprek met een banketbakkerij bij jou in de buurt die chocoladeletters verkoopt en vraag of jij via hun chocoladeletters mag verkopen voor KiKa. Voor elke verkochte chocoladeletter een euro voor de bakkerij en 5 euro voor jou!

Succes;)!


Kan het nog leuker?

Vraag aan al je vrienden, familie en collega´s of jij hun Sinterklaas cadeau´s in mag pakken. Vraag hier een paar euro voor terug en jij bent weer een stap dichterbij jouw startbewijs!


Heb jij het in je?

Doe een oproep op Facebook en vraag of iemand hulp nodig heeft bij het dichten. Wedden dat er veel mensen zullen reageren?

Vraag voor elk gedicht dat jij maakt 15 euro en wordt dichtend rijk!

Succes!


Wel stiekem natuurlijk!

Stuur je vrienden een berichtje met de vraag of jij tijdens Sinterklaasavond de cadeau´tjes langs mag brengen. Klop dan gelijk ook even op het raam en de kinderen weten niet wat zij meemaken!

Wel optijd wegrennen;)!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen