Menu Close

Run for KiKa Marathon Tokyo weer een succes!

Vandaag hebben 17 deelnemers 42,195 kilometer afgelegd in de Japanse hoofdstad tijdens de tweede editie van Run for KiKa Marathon Tokyo. Naast deze fantastische prestatie hebben zij bijna 150.000 euro opgehaald in de strijd tegen kinderkanker.

Hardlopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Dat is waar de KiKa-marathonlopers het allemaal voor deden dit weekend. En met succes! Want met een dergelijk hoog bedrag mag de tweede editie van Run for KiKa Marathon Tokyo geslaagd genoemd worden.

Voorlopig eindbedrag
Voor de 12e keer stond de Tokyo Marathon op het programma. De bijna 150.000 euro die is opgehaald door de KiKa-marathonlopers is nog een voorlopig eindbedrag, want eventuele sponsoringen kunnen nog gedaan worden. De lopers hebben gemiddeld ruim 8.800 euro sponsorgeld per persoon opgehaald. Kortom, naast een geweldige marathonervaring, ook een prachtig bedrag voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Strijd tegen kinderkanker
Het succes van de tweede editie van Run for KiKa Marathon Tokyo smaakt naar meer. Organisator Inge: ‘Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen de diagnose kanker, helaas haalt 1 op de 4 het niet. Met deze marathon hebben wij de overlevingskans voor kinderkanker hopelijk weer verhoogd. Ieder procent is er weer één!’.


Sponsor een deelnemer Voorinschrijving Tokyo 2019     
25-02-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen