Menu Close

Paul Danes

Deelnemer 2018 · New York

Hallo, Ik ben Paul en ik ga samen met Ruben dit jaar keihard trainen om uiteindelijk voor KIKA de marathon (42,195km) in NY te lopen.

Ik werk als Verpleegkundige op de Intensive Care en zie dagelijks wat voor impact ernstig ziek zijn heeft op patiënten en hun naasten. Mijn vriendin, Kim, werkt samen met een groot team van specialisten in het Kinder-oncologisch ziekenhuis; het Prinses Maxima Centrum. Door de ervaringen die Kim meemaakt op haar werk krijg ik mee hoe al deze Kanjers moeten vechten.
KIKA zet zich in met als doel om voor 2025 95% van de gevechten van deze kinderen te kunnen winnen. Hier is nog veel kostbaar onderzoek en werk voor nodig.
Op dit moment worden er alleen al in Nederland meer dan 600 kinderen per jaar gediagnostiseerd met een vorm van kinderkanker. Al deze kanjers en hun families leveren zonder dat ze de keuze krijgen een ontzettend grote strijd!

Sinds een jaar ben ik begonnen met hardlopen en zoek ik hierin mijn sportieve uitdagingen. Van Kim hoorde dat ik voor KIKA kan meestrijden door in New York de marathon te lopen. Een uitdaging die ik graag aan ga om een bijdrage te kunnen leveren in het gevecht tegen kinderkanker. Met jullie steun wil ik mij komend jaar voor 100% inzetten om mijn steentje bij te dragen in het gevecht die al deze Kanjers MOETEN winnen!
Help jij mee!? doneer om ook jou bijdrage te leveren in de strijd tegen dit oneerlijke gevecht.

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

€ 7.386,79 / 7.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen