Overweeg jij ook om mee te doen voor KiKa? Ik zeg doen!

Andrea Schot twijfelde in eerste instantie of ze mee wilde doen met Run for KiKa Marathon. Ze vond het namelijk spannend om het sponsorgeld op te halen. Inmiddels heeft ze zo de smaak te pakken, dat had haar derde Run for KiKa Marathon op de planning staat! Lees hier haar verhaal. 

Ik ben in aanraking gekomen met Run for KiKa Marathon door een sponsoring van een oud-collega bij de vrijwillige brandweer, hij had een schitterend bedrag voor KiKa bij elkaar gefietst! Op een dag zag ik een mailtje van KiKa in mijn inbox voorbij komen waarin Run for KiKa Marathon China aangekondigd werd. Hier was een halve en een hele mogelijk… Deze marathon stond op mijn lijstje om ooit nog eens te doen… 

Twijfels… 
Toch vond ik het heel lastig om uiteindelijk op ´JA´ te klikken…  
Vragen gingen er door mijn hoofd als: 
  • Waar haal ik €7.500 euro vandaan? 
  • Hoe ga ik dat doen? 
Bizar genoeg was dit bedrag heel snel binnen en staan inmiddels ook Run for KiKa New York én Tokyo op de planning. 

KiKa-virus 
Nogmaals antwoord ik volmondig met ´JA´ op de vraag: ´Ben je besmet met het KiKa virus?´ Een enthousiaste club mensen, de hulp, vrijgevigheid en bijzondere mensen die je tegenkomt tijdens je zoektocht naar het gevreesde sponsorgeld voor KiKa. Het is zo ontzettend leuk en waardevol. Met dit geld ondersteun je een fantastisch mooi doel, die streven naar genezing van kinderkanker. 

Mijn tips voor sponsorwerving 
Mijn ervaring is dat je gewoon moet vragen, vragen, vragen en vragen… Zolang je enthousiast je verhaal doet en netjes en beleefd blijft, gaan er deuren voor je open waarvan je nooit gedacht had dat het mogelijk was. Gaandeweg kom je er vanzelf achter waar je wel of minder goed in bent. 
Collecteren is bijvoorbeeld niks voor mij maar ik heb geen problemen met het vragen of er een spaarpotje op de toonbank in een winkel of in een restaurant mag staan.
Een ander voorbeeld is het huis-aan-huisblad bellen en vragen (alweer vragen ja…) of ze aandacht aan jouw Run for KiKa Marathon acties willen besteden. 

Zorg ervoor dat mensen weten waar jij voor staat! 
Soms komt er zomaar een fantastisch aanbod vanuit onverwachte hoek. Zo heb ik veel centen voor KiKa kunnen verdienen omdat ik kerstbomen kreeg voor de inkoopprijs. Ook heb ik ontzettend veel oliebollen kunnen verkopen met gesponsorde oliebollenmix. Verder heb ik ervoor gekozen om iedereen op social media te bedanken voor hun donatie en hen in het bericht te taggen. Op deze manier kunnen veel mensen het bericht zien en dit zorgt weer voor andere mooie donaties.

Bij elke €1.000 euro verloot ik onder iedereen die op mijn sponsorpagina een donatie heeft gedaan een KiKa Kakelverse appeltaart. Ik vind het geweldig om op deze manier iets terug te doen voor alle gulle gevers. De appels hiervoor krijg ik van de groenteboer, als ik die heel lief aankijk… Inmiddels heb ik al 24 appeltaarten mogen weggeven en dan mag ik ook nog een gave Run for KiKa Marathon rennen met hele leuke mensen: hoe geweldig is dat?

Overweeg jij ook om mee te doen voor KiKa? Ik zeg doen! 
Neem bij vragen contact op met één van de vele ambassadeurs en sluit je aan bij deze geweldige club met enthousiaste mensen!

Liefs, Andrea Schot


Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
20-08-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen