Menu Close

Marcel van Veldhuizen doet mee aan Great Wall 2018 en heeft al ruim 13.000 euro opgehaald!

Marcel van Veldhuizen staat in 2018 aan de start van de Run for KiKa Marathon Great Wall en heeft al ruim 13.000 euro ingezameld voor KiKa! Wij zijn enorm trots op Marcel en delen graag zijn weg naar de Great Wall Marathon.

Wat was je motivatie om je in te schrijven voor de Great Wall Marathon?
Ik wilde al lange tijd een keer samen met mijn vaste loopmaat Dennis Deurloo een bijzondere loop doen gekoppeld aan een goed doel, wij doen zo af en toe een wedstrijd waar we veel plezier mee hebben en het combineren voor een goed doel is echt super. Toen ik KiKa tegenkwam op Facebook was ik direct enthousiast voor het doel en de locatie en heb ik Dennis over weten te halen. Ik heb gelukkig een paar gezonde kinderen in een gezond gezin en wens ieder gezin dit toe. Nog niet eens te spreken over de ellende waarmee de kinderen die het treffen mee te dealen krijgen.

Wat voor sponsoracties heb je allemaal uitgevoerd om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen?
Ik heb een groot zakelijk netwerk welke mij gelukkig erg goed steunen in mijn weg naar een zo groot mogelijk bedrag (super veel dank aan deze partijen). Verder ben ik met diverse emballage automaten in uitvoering en hoop hier veel geld mee binnen te halen. Heb tevens bij veel restaurants/bowlingcentrum/sauna tegoedbonnen gedoneerd gekregen welke ik voor het goede doel kan veilen/verkopen.
Ik had niet durven hopen dat ik al zoveel geld bij elkaar zou hebben, inmiddels mijn doelstelling fors bijgesteld en zit sterk te denken aan een tweede marathon in 2018.

Welke actie vond je het leukst/was het meest succesvol?
Het regelen van de tegoedbonnen vind ik erg leuk om te doen, ik merk dat ik mijn enthousiaste verhaal goed verkocht kan krijgen. Ik krijg daarbij hele leuke spontane reacties.

Wat wil je nieuwe deelnemers meegeven/adviseren?
Doe je verhaal enthousiast en laat merken dat je er voor de volle 100% voor gaat. Het doel is fantastisch en dat gevoel hebben wij lopers zeker niet alleen. Nagenoeg iedereen draagt KiKa een warm hart toe heb ik gemerkt.

Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
30-11-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen