Menu Close

Lisanne Langerijs

Deelnemer 2018 · Tokyo · Berlijn

Mijn naam is Lisanne Langerijs, moeder van 6 kinderen en sinds 2015 betrokken bij STICHTING KIKA. IK HEB IN 2015 HET BESLUIT GENOMEN OM MIJZELF IN TE ZETTEN VOOR DEZE STICHTING OM SAMEN MET KIKA TE PROBEREN DE GENEZINGSKANS NAAR 95% TE VERHOGEN. IK KAN HIERBIJ ALLE HULP, DUS OOK DIE VAN U, GOED GEBRUIKEN! GELD IN TE ZAMELEN VOOR DIT FANTASTISCHE DOEL HEB IK MIJN HOBBY, SPORT EN HARDLOPEN, HIERVOOR INGEZET. DOOR IN DE OPVALLENDE KLEUREN VAN KIKA TE LOPEN LUKT HET MIJ OM EXTRA AANDACHT TE VRAGEN VOOR DIT DOEL. DE AFGELOPEN ANDERHALF JAAR HEB IK MEER DAN 18.000 EURO OP KUNNEN HALEN EN NAMENS DE STICHTING DE MARATHONS VAN NEW YORK, CHICAGO en TOKIO GELOPEN. IN SEPTEMBER STAAT DE MARATHON VAN BERLIJN OP DE PLANNING.

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

LONDON Marathon

De marathon van Londen. Zondag 22 april was het dan zo ver. Samen met kamer genootje Stéphanie stonden we iets voor vijf uur op. Omkleden en om half 6 zaten we aan het ontbijt. 7 uur gingen we met de touringbus naar het startgebied. Zoals de voorspellingen al hadden aangegeven komen we aan in de warmte en de zon scheen volop. De sfeer was zo relaxed. Voldoende gelegenheid om te drinken of naar het toilet te gaan. Een leuke groep runners om me heen die ik heb leren kennen via KiKa. Ik was eigenlijk heel relaxed en wist dat ik deze marathon rustig wilde gaan lopen. De marathon van Londen zat voor mij iets te dicht achter de marathon van Tokyo en ik heb in tussen liggende periode ook meer op korte afstanden gefocust met slechts 2 duurlopen van 16 km als voorbereiding. Iets over tienen was het dan zo ver. Yes eindelijk mocht ik starten. Ik stond in de 2e wave en het was behoorlijk dringen geblazen.

De eerste km-ers leek er gewoon geen doorkomen aan. Het parcours was te smal voor de hoeveelheid mensen die gestart waren. Na een aantal km hoorde ik de man naast me zeggen :" jeetje komt er dan geen einde aan,wanneer komt er meer ruimte tussen de lopers. De mensen massa is te groot". Het bleef tot zeker km 10 enorm dringen geblazen. Op km 5 ging ik tot mijn schrik op een flesje staan die werden uitgedeeld op het parcours en hierdoor klapte mijn enkel dubbel. Auw de pijn was echt heftig,maar stoppen was geen optie en verder voelde ik me goed. Tempo blijft relaxed aan voelen. Zelfs de warmte leek me nu veel minder te doen dan normaal. Niet dat het niet warm was,maar ik was nu beter bedacht op de hitte. Liep in de schaduw waar ik kon en iedere waterpost pakte ik 2 flesjes water om over me heen te gooien.

et lopen ging super en ik kon dit keer echt genieten van het parcours. De km-ers vlogen gevoelsmatig voorbij. Een enorm kippenvel gevoel kreeg ik bij de Tower Bridge. Wat mooi!! Het hele parcours bleef het slalommen om de mensen massa. Na ruim 20 km zag ik dat veel mensen het moeilijk kregen. De warmte speelde veel mensen partte. Ook de heuveltjes vielen mensen zichtbaar zwaar. Er werd op die punten dan ook veel gelopen of zelfs uitgestaan. Er stond het laatste gedeelte van de marathon een behoorlijk tegenwind. Ik voelde me nog steeds goed. Alleen vanaf km 37 zag ik mensen uitvallen,onwel worden. Zelden heb ik zoveel mensen tijdens een marathon out zien gaan. Zelfs een paar honderd meter voor de finish zag ik mensen compleet in storten. Dat deed me veel. Na 42,195 meter bereik ik de finish. Ik kon wel zeggen dat ik super fijn gelopen heb. Ontspannen. Met een positief gevoel kijk ik terug op de marathon van Londen. Ik heb ontzettend genoten van het parcours en de mensen langs het parcours met hun enthousiasme

26-04-2018

€ 9.375,60 / 3.125,00

Sponsor

€ 6.250,00

Tokyo

€ 3.125,60

Berlijn

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen