Menu Close

Laurens Vonk

Deelnemer 2018 · Tokyo

Na 8 jaar meegedaan te hebben met de Roparun, om geld op te halen voor mensen met kanker, was ik op zoek naar iets anders.
Tijdens een lezing van een moeder over de KanjerKetting werd ik geraakt. De KanjerKetting is tegelijk beloningssysteem en wegwijzer en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Kinderen met kanker krijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal. Helaas zijn sommige kettingen lang, maar wat een prachtig initiatief!
Mijn vrouw en ik zijn gezegend met twee gezonde kinderen. Kinderen horen niet ziek te zijn! Ik wil deze kinderen helpen een toekomst te geven door mee te doen aan de Run for KiKa Marathon.

Helpt u mee om aan het sponsorbedrag te komen?

Heel erg bedankt voor uw donatie!

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

€ 23.919,98 / 6.250,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen