Laat je inspireren door Lucia...

Overleven 
Lucia: “Op dat moment begin je pas te begrijpen wat het werkelijk betekent en besef je wat er allemaal bij komt kijken. Ik ging niet bij de pakken neer zitten en besloot samen met mijn zoon Ghislain een marathon te gaan lopen. Het goede doel stond vast, dit was natuurlijk KiKa. Samen met mijn zoon een prachtig avontuur tegemoet maar wat stond mij eigenlijk te wachten? Tijdens het proces dat ik aan het ¨overleven¨ was, wilde ik mezelf een doel stellen waar ik me volledig op kon focussen. Met wat tegenslagen is gelukt om in november 2017, samen met mijn zoon Run for KiKa Marathon New York uit te lopen. Wát was het geweldig en het was een iets om nooit meer te vergeten.”

Haar laatste hele marathon
“Run for KiKa Marathon New York was mijn laatste marathon, dat stond vast. Het stokje heb ik doorgeven aan mijn zoon. Ik ben momenteel nog steeds ¨schoon¨ en ik strijd nog steeds voor volledige genezing.

Wel wil ik me in blijven zetten voor KiKa, geen hele marathon meer maar een halve is ook goed. Dit werd versterkt toen op Kerstavond 2017 bleek dat Jelle, het zoontje van een vroegere juf van Ghislain, te maken had met acute leukemie. Het kwam weer heel dichtbij en doordat je zelf weet wat het betekent, maakt dat het gevoel heftiger. Ik kan het helemaal begrijpen maar een kind weet gewoon niet wat hem overkomt. Wat ik wel weet, is deze kinderen een enorme overlevingsdrang hebben en sterk zijn. Gelukkig kunnen we al heel veel maar aan de andere kant is er nog steeds veel geld nodig voor onderzoek en dat is voor mij dan ook heel belangrijk. Ik zeg altijd: ¨Wat mij is overkomen, is niks in vergelijking met een kind dat kanker krijgt.”

Disney World 
“Run for KiKa Marathon Disney World is het geworden omdat ik vanwege gezondheidsredenen geen hele marathon kan rennen. Een halve is wel een optie en dat is mogelijk in Disney World. Het lijkt me een geweldige ervaring, mijn tijd doet er niet toe, plezier en genieten des te meer.”

Ik verheug mij er enorm op om weer mee mogen doen en me in te zetten voor KiKa! Lopen jullie met mij mee? 

Lieve groetjes,
Lucia Hoekstra


Vraag hier de informatiebrochure aan!

12-06-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen