Koningsdagacties

Koningsdag staat in het teken van de koning, de vrijmarkten en nationale saamhorigheid. Heel Nederland maakt er een feestje van en dit is dé perfecte gelegenheid om geld op te halen voor KiKa. Haal inspiratie op uit al deze voorbeelden!

 Heb jij vragen over het organiseren van een actie of wil jij je eigen actie met ons delen? Mail ons via marathon@runforkika.nl.

Kleur Nederland KiKa oranje

Tijdens Koningsdag zal er vast het nodige gedronken worden en dit is een mooi moment om geld op te halen met een statiegeldzuil. Kleur daarom Nederland oranje met de KiKa zuilen! Ga naar de plaatselijke supermarkt en vraag of je een statiegeldzuil mag neerzetten. Dit kan in een paar maanden tijd een heleboel geld opleveren voor KiKa! Ambassadeur Berry van Schaik heeft een KiKa zuil ontworpen en het ontwerp is te vinden op de sponsorwerving pagina.

Tip: Trommel al jouw vrienden en familie op en haal samen alle lege flessen en kratten op bij. Lever dit zelf in bij de plaatstelijke supermarkt en haal een mooi bedrag op voor KiKa.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen