Menu Close

Iedereen is klaar om te knallen!

Buenas noches Holanda!

Wat was dit een TOP dag!

De dag begon met een inspirerende laatste meeting, waarin de Valencia-deelnemers verrast werden met een mooie boodschap van KiKa-oprichter Frits Hirschstein en vooral met veel, heel veel, post van het thuisfront!


Vervolgens zijn wij met zijn allen naar Ciudad de las Artes y las Ciencias, oftewel de Stad van de Kunst en de Wetenschap gegaan, om daar het startbewijs op te halen: en wat zijn ze er klaar voor!


De spanning stijgt. Gezonde spanning, dat wel! Na een geweldige fietstocht door het Centro Historico van Valencia, zijn wij met zijn allen koolhydraten gaan stapelen bij Sorsi e Morsi, een aanrader!


Voor nu gaan de deelnemers lekker uitrusten en mogen zij morgen eindelijk gaan beginnen aan de mooiste marathon van Spanje! Volg ons morgen LIVE via deze pagina en mis geen enkel hoogtepunt. Een laatste sponsoring doen mag natuurlijk ook...

                                                             Sponsor nu


01-12-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen