Griekse sponsoracties

Op naar Run for KiKa Marathon 2019! Gebruik onderstaande Griekse sponsoracties om jouw startbewijs zo snel mogelijk veilig te stellen en tegelijk een verschil te maken voor kinderen met kanker!

 Heb jij vragen over het organiseren van een actie of wil jij je eigen actie met ons delen? Mail ons via marathon@runforkika.nl.

Griekse dansles

In Griekenland is dansen één van de grootste tradities. Op elk feest wordt er gedanst, alle kinderen leren spelenderwijs de volksdansen die in hun streek gebruikelijk zijn. Organiseer een dansles op zijn Grieks, voor jouw vrienden en familie. Lees je in via Yourtripagent.nl over een van de vele Griekse volksdansen. En geef een workshop bij jouw sportzaal in de buurt of gewoon heerlijk in de natuur.

Avondje Grieks

Grieken worden in het algemeen gezien als hele gastvrije mensen. Nodig dan ook je familie en vrienden uit voor een avondje op zijn Grieks eten bij jouw thuis. De overheerlijke gerechten schieten je om de oren. De welbekende ‘Gyros’ en ‘tzatziki’ mogen natuurlijk niet ontbreken. En oh JA! In Griekenland is het traditie dat gasten altijd een cadeau met zich mee brengen. Dus wees niet beroerd om aan de gasten een bijdrage te vragen voor op je sponsorteller.

Tip: kijk op Grieksegids.nl voor nog meer Griekse recepten.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen