Menu Close

Geslaagde deelnemersbijeenkomst 18 maart!

De bijeenkomst van Run for KiKa Marathon op 18 maart was een groot succes!

In Bunnik verzamelde in de vroege ochtend alle enthousiaste deelnemers. Iedereen was aanwezig om te luisteren naar de inspirerende verhalen van o.a. Frits Hirschstein, de oprichter van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) over de status van het Prinses Máxima Centrum, loopcoach Victor Neyndorff en Andy Foe (FoeFit) met tips voor tijdens het rennen, fysiotherapeut Djekki van Dessel van Fysiomed Sportmedisch Centrum voor de laatste tips omtrent de spieren en blessures, voedingsdeskundige Maaike de Vries voor heel wat weetjes over de combinatie van voeding en een marathon en als laatste RFKM ambassadeur Leo Osseweijer, die al meer dan 122.000 euro heeft opgehaald.

Overladen door energie hebben een aantal deelnemers meegedaan aan een techniektraining en kennismakingsloop samen met Andy Foe en Victor Neyndorff. De deelnemers van de Run for KiKa Marathon in Londen en China waren ondertussen kleding aan het passen met een verbluffend resultaat.

Voor iedereen: enorm veel succes gewenst tijdens de voorbereidingen en de deelnemers die bijna naar Londen vertrekken, succes met de laatste lootjes! Het belooft een mooi marathon jaar te worden in de strijd tegen kinderkanker!

29-03-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen