Geniet van het avontuur!

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Ik ben Marcel van Veldhuizen, ben 45 jaar. getrouwd met Janet en wij hebben samen drie kids, Dyonne van 18, Fabian van bijna 16 en Kyana van 11 jaar oud.

 Hoe ben je in aanraking gekomen met Run for KiKa Marathon?
 Ik loop sinds een jaar of 6 hard, in de loop van die jaren bedacht ik mezelf dat ik een keer een marathon zou willen lopen. Via soacial media kwam KiKa langs met onder andere de Great Wall Marathon in China. Met de combi van KiKa en the Great Wall was ik om.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met Run for KiKa Marathon?
Fantastisch goed doel, ik heb gelukkig geen link met kinderkanker in mijn directe nabijheid.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa runners mee wilt geven? 
Ga er vol voor, geniet van het avontuur en de mensen waarmee we dit allemaal mogelijk maken.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers? 
Gewoon doen, niet twijfelen of je kan, iedereen kan het als je het wilt, en twijfel niet voor wat betreft het op te halen budget. Ik twijfelde voor China heel erg voor wat betreft het op te halen budget van 7.500 euro. Echt wel gedacht ik ga het niet doen want dat bedrag is wel heel veel. Uiteindelijk na inschrijving binnen vier weken het startbewijs en inmiddels ruim 30.000 euro opgehaald.

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan? 
Ik heb een fantastisch zakelijk netwerk waarmee ik heel veel geld ophaal. De laatste drie jaar bak ik rond oud en nieuw oliebollen waarbij ik de spullen gedoneerd krijg, hier al enkele duizenden euro's mee opgehaald, en elk jaar een collectevergunning in Veenendaal plus de diverse emballages in de omgeving bij de verschillende supermarkten.

 Heb je zelf iets wat je kwijt wilt? 
Na de twijfel in het begin, zeer snel dusdanig thuis voelend bij de "KiKa familie" dat ik er in 2020 weer twee loop. Naast Berlijn zal ik ook de Bagan Temple Marathon gaan lopen in Myanmar. Als reeds gezegd een fantastisch doel met nog mooiere mensen. Wees welkom in de groep en laten we met zijn allen het gevecht gaan winnen voor de kinderen.

Liefs, Marcel
 
Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
20-03-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen