FysioStofberg

FysioStofberg is een groeiende organisatie, waar enthousiaste en gedreven professionals sinds 2008 bijdragen aan het verbeteren van de fysieke functie van iedereen die ‘beter wil worden’. Gedreven door de visie dat iemand niet ziek hoeft te zijn om beter te worden, leveren zij een breed pallet aan zorg en ondersteuning. Fysiotherapeuten met diverse specialisaties, Looptrainers, Bewegingsdeskundigen, Motorisch Remedial Teachers, Gezondheidswetenschappers en andere gespecialiseerde ondersteuning; allemaal strevend naar de best mogelijke verlening van diensten om verbetering op elk persoonlijk niveau te bewerkstelligen.
 
Sport en hardlopen gaan hun aan het hart. FysioStofberg: "Wij zijn er daarom ook uitermate trots op dat we ons steentje bij kunnen dragen aan Run for KiKa Marathon, want het gaat in dit geval over veel meer dan alleen een sportieve prestatie leveren. Het gaat over mensen helpen te laten participeren in het leven en de maatschappij. Het hoogst mogelijke doel. Ons team kan niet wachten om kennis te maken met jullie allen en kijkt uit naar een geweldige samenwerking om grenzen te verleggen en voor sommige mensen het leiden van een ‘gewoon’ en gelukkiger leven weer wat dichterbij te kunnen brengen!"

Wat betekent FysioStofberg voor jou?

Medische begeleiding tijdens de marathons (tapen, massage, etc)
Persoonlijke trainingsschema´s creëren
Presentaties en looptraining verzorgen bij de deelnemersbijeenkomsten
Gangbeeld analyse: jouw hardlooppatroon volledig laten analyseren

Voor meer informatie en vragen, neem contact op via: kika@fysiostofberg.nl

Aanbiedingen voor deelnemers

PERSOONLIJK SCHEMA

€ 20

per maand
Gebruik van applicatie en advies

VRAAG AAN

BASIS SCHEMA

€ 15

per schema
16 weken schema

VRAAG AAN

GANGBEELD ANALYSE

€ 75

per analyse
Analyseren hardlooppatroon

VRAAG AAN

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen