Fitter dan ooit

Wie ben jij? En hoe ben je in aanmerking gekomen met Run for KiKa Marathon?
Ik ben Willem Niesing, 52 jaar vader van 2 kinderen (Jesse en Tom) en getrouwd met Hilje. Ik woon in Haarlem en ga eind februari verhuizen naar Spaarndam. Ik ben langere tijd fulltime huisman geweest, dit als gevolg van een drukke baan en ziekte. Sinds ik weer gezond ben werk ik afwisselend in een financiële functie. In het verleden heb ik twee keer kanker gehad, waarbij het bij de tweede keer echt zwaar was, gelukkig ben ik inmiddels weer helemaal gezond! Ben begonnen met hardlopen na mijn ziekte, dit heeft mij heel goed gedaan want ik ben nu veel fitter dan ik vroeger ooit was. Volgens mijn oncoloog zou ik nooit een marathon kunnen lopen...maar inmiddels heb ik al 6 marathons gelopen! Daarnaast heb ik mijn hele kankerverleden op papier gezet en dit als boek uitgegeven, het boek het ‘Klotetijd’. Dit heb ik vooral voor mijn kinderen gedaan en uiteindelijk is het ook een mooi verhaal geworden. Mijn grote hobby is dus hardlopen, daarnaast hou ik van zeilen en maak ik eigen wijn in mijn vrije tijd. 
 
Ik ken Kika van de hardloopevenementen waar ik zelf aan heb meegedaan, er waren altijd wel renners van Kika aanwezig, ik dacht toen al, zal ik ook een keer meedoen...

Wat is jouw motivatie om mee te doen met Run for KiKa Marathon?
Mijn motivatie komt aan de ene kant door mijn eigen ervaring met deze ziekte, dit wil je echt niet krijgen! Ik ben inmiddels helemaal fit en ren voor mijn plezier en mijn gezondheid. Dus hoe mooi is het als ik dit in kan zetten voor het onderzoek naar kanker bij kinderen, want kinderen en kanker, dat hoort gewoon niet! Daarnaast ren ik mee met Team Berend, het verhaal van de kleine Berend die als gevolg van kanker maar 4 jaar is geworden. Dit is een extra motivatie voor mij geweest om mee te doen.

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa runners mee wilt geven?
Als je rent voor Kika, en het is je eerste halve of hele marathon, hou je dan echt aan je trainingsschema. Ga niet teveel smokkelen, want dat gaat je opbreken (weet ik uit ervaring) en probeer te genieten van je trainingen.

Welk advies zou je mee willen geven aan  alle aankomende deelnemers?
Als je houdt van hardlopen en je vind het leuk om aan een evenement mee te doen, denk dan eens aan Kika, want zo kan jij genieten van het rennen en zet je je tegelijk in voor Kika! Gewoon doen!

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd?
De sponsoring gaat top! Ik heb als acties mijn sponsorverzoek gedeeld op social media 
(facebook en whatsapp). Daarnaast ga ik persoonlijk nog wat mensen benaderen, maar ik merk dat social media heel goed werkt!
 
Wat ik nog wil zeggen is dat ik het top vind dat ik op deze manier wat kan doen voor Kika!
 
Groeten Willem Niesing


 


Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
18-01-2021

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen