Menu Close

Fardau Moojen doet mee aan Valencia 2018 en heeft al ruim 2000 euro opgehaald!

Fardau Moojen staat in 2018 aan de start van Run for KiKa Marathon Valencia en heeft al ruim 2200 euro ingezameld voor KiKa! Wij waarderen Fardau haar inzet enorm en delen graag haar weg naar de Valencia Marathon.

Wat was je motivatie om je in te schrijven voor de Valencia Marathon?
Mijn motivatie om me in te zetten voor KiKa is in de eerste plaats mijn dochter. 
Morgen gaan we naar het ziekenhuis, daar zal ze donderdag worden geopereerd. Haar schildklier moet worden verwijderd omdat zich daar een kwaadaardig tumor aan het vormen is. Ze heeft het Men 2a syndroom, een erfelijke aandoening van mijn kant. Terugkijkend op de tijd dat ik werd geopereerd zie ik dat er al veel vooruitgang is geboekt op medisch gebied. Door mee te doen aan Run for KiKa Marathon, hoop ik dat ik mijn steentje kan bijdragen aan verder onderzoek rondom kankergenezing.
Een andere motivatie is het hardlopen, het is altijd fijn om de natuur in te gaan en ook de perfecte manier om rust te creĆ«ren in mijn hoofd. 
De machteloosheid die je als ouders voelt wanneer je hoort dat je kind ziek is, is met geen pen te beschrijven. Wat je echter wel kunt doen is proberen de situatie een positieve draai te geven door vooral niet bij de pakken neer te gaan zitten maar juist actie te gaan ondernemen.

Wat voor sponsoracties heb je tot nu georganiseerd? 
Dit weekend stond ik 2 dagen op de Zweedse kerstmarkt, een geweldige ervaring. Mijn stand werd door de organisatie gesponsord en werd erg goed bezocht. Heb heel veel lieve mensen ontmoet en een prachtig bedrag van over de 800 euro voor KiKa kunnen ophalen. Ik ben net begonnen dus er staan zeker nog meer van deze acties in de planning.

Wat wil je nieuwe deelnemers meegeven/adviseren?
Wat ik nieuwe deelnemers wil meegeven is; durf te vragen! KiKa is een geweldig goed doel, mensen hebben daar graag wat voor over. Niets kan namelijk tippen aan het geluksgevoel dat je krijgt wanneer je in het leven iets voor een ander kunt betekenen.

Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
20-12-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen