Een marathon voor mijn 50ste!

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Mijn naam is Alice Bos-Heinen ben getrouwd en heb een dochter van 24 jaar. En ben sinds september 2002 een fanatieke hardloper. Heb vele afstanden gelopen alleen nog nooit een marathon. En heb altijd gezegd als ik een marathon ga lopen dan alleen voor een goed doel en het liefst voor mijn 50ste en dat ga net lukken want in juni hoop ik SARA te zien.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Run for KiKa Marathon?
Kika stond altijd op mijn lijst, een goed doel waar ik voor lopen wilde. Heb al wat jaren de nieuwsbrief van KIKA en daar stond nu dan in dat je via een loting mee kon doen om de marathon van Boston te lopen, en er waren maar tien startbewijzen ik dacht schrijf me in want dat wordt toch niks. Toen werd er ook nog maar vijf, want die andere vijf werden verloot onder KiKa Lopers die zich al het hele jaar inzet dus de kans werd wel kleiner maar ben dus wel uitgeloot. Zo kan je zien dat iedereen evenveel kansen maakte of je nu wel of geen marathon hebt gelopen.

Wat is jouw motivatie om mee te doen met Run for KiKa Marathon?
Kinderen zouden zich niet druk moeten maken om chemokuren en bestralingen, kinderen mogen niet in de onzekerheid verkeren of ze deze verschrikkelijke ziekte wel gaan overleven.

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers?
Ga je nu zelf ook een marathon lopen en doe je dat voor het eerst ga dan op tijd aan de gang met je sponsors, want je training voor een marathon is niet wat je er even bij doet want dat kost veel tijd en discipline.

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?
Wat ik aan sponsoring hebt gedaan is veel zelfgebakken cake en lege flessen actie een high tea, heb bij de plaatselijke voetbalverenigingen gestaan voordat de wedstrijd begint daar veel geld opgehaald. Veel bedrijven benaderd maar daar moet je wel vaak twee of meer keren langs gaan.

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Het was een intensief jaar maar ook heel veel geleerd, en heel veel leuke mensen ontmoet en kan met trots zeggen dat ik op 15 april ’19 de Run for KiKa Marathon in Boston met succes heb uitgelopen.  

Liefs, Alice


Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
23-04-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen