Menu Close

Deelnemers Great Wall 2018 vertrokken

Het is eindelijk zover! Run for KiKa Marathon Great Wall gaat beginnen!

19 runners zijn vandaag vanaf Schiphol vertrokken om aankomende zaterdag de hele of de halve marathon te rennen op de Chinese Muur tijdens de eerste editie van Run for KiKa Marathon Great Wall. Naast deze fantastische uitdaging hebben zij nu al ruim 169.000 euro opgehaald in de strijd tegen kinderkanker!


De Great Wall Marathon is één van de zwaarste hardloopwedstrijden van het jaar. Het is een extreme marathon en wordt daarom ook een Adventure Marathon genoemd. Steile trappen, kronkelpaden waar de trappen ontbreken, stukken vlakke muur, het komt allemaal voorbij tijdens de marathon over de muur.
 
Het prachtige landschap is een verademing om naar te kijken. Ondanks het zware parcours is deze marathon een marathon om van te genieten. Waar men ook kijkt, ziet men deze prachtige muur over de bergen lopen.

Wil jij alle gebeurtenissen van Run for KiKa Marathon Great Wall volgen? Volg het event online en kijk hier hoe je dat allemaal kan doen!

                                   Volg het event online Sponsor nu
15-05-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen