Menu Close

Dag 3: D-Day!

Maanden van trainen en talloze sponsoracties allemaal voor dit moment: Run for KiKa Marathon Chicago! De deelnemers zitten allemaal al heel erg vroeg aan het ontbijt en krijgen een laatste peptalk. Ze zijn er klaar voor!

Het eerste supporterspunt is al bij 2 mile en dus is het niet lang na de start voordat we de snelste deelnemers voorbij zien rennen. Kort daarna volgen alle anderen. Met luide aanmoedigingen van de KiKa-supporters, maar ook van de duizenden andere supporters gaan ze verder met hun marathon. 

Nadat de laatste deelnemers voorbij het 2 mile-punt zijn, vertrekken we naar het tweede supporterspunt. Het wordt een race met de snelste loper die we gelukkig winnen. Vlak nadat we aankomen komt runner Mark Rijk voorbij. Wát gaat hij snel!! Niet lang daarna volgen de volgende runners die we allemaal een hart onder de riem steken zodat ze de laatste miles kunnen gaan afleggen.

Het zonnetje is inmiddels flink gaan schijnen en dus is de tweede helft van de marathon erg zwaar. Toch lukt het alle 31 deelnemers om de marathon uit te lopen. Wat hebben ze het allemaal goed gedaan en wát zijn wij TROTS! Trots op iedereen natuurlijk, maar we willen toch graag ook nog even speciaal ambassadeur Berry van Schaik noemen. Hij heeft na vandaag namelijk alle 6 de Eorld Marathon Majors gelopen en kreeg daar een wel heeeel mooie medaille voor.

's Avonds was het tijd voor wat welverdiende ontspanning met het Fun after de Run diner. Daar maakten we ook bekend hoeveel geld de deelnemers hebben opgehaald voor KiKa: 216.351,82 euro!! Daar kan heel erg veel belangrijk onderzoek mee gedaan worden. Iedereen BEDANKT! Volg het event online Sponsor nu
08-10-2017