Menu Close

Dag 2 New York: startbewijzen ophalen en finishgebied verkennen

De deelnemers van Run for KiKa Marathon New York 2017 zijn van start gegaan met hun avontuur. Zondag is het eindelijk zover en lopen ze de marathon. Benieuwd hoe het ze vergaat en wat jou misschien volgend jaar te wachten staat? Je leest het in deze dagverslagen!

Na een heerlijke eerste nacht in New York zijn de runners tijdens de ochtendmeeting in het hotel verrast met een geweldige video van het thuisfront! Met extra veel energie en stralende gezichten zijn de deelnemers de Big Apple gaan verkennen, waar natuurlijk een groepsfoto aan de Hudson River met de skyline van Manhattan op de achtergrond niet mag ontbreken.In de middag zijn wij het finishgebied gaan verkennen met een mooie groepsfoto in Central Park als gevolg. De spanning begint iets toe te nemen, logisch, aangezien de runners vandaag ook hun startbewijs hebben opgehaald en daarmee dus klaar zijn om zondag aan de start te verschijnen van de ┬┤moeder aller marathons┬┤!
Volg het event online Gratis informatiepakket 2018
03-11-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen