Het coronavirus en Run for KiKa Marathon

Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van Run for KiKa Marathon volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 
Nu al duidelijkheid geven over het verloop van de najaarsedities van Run for KiKa Marathon, dat kan niet. Wij informeren iedereen zodra wij - in overleg met de autoriteiten en KiKa- meer kunnen zeggen over de editie waar jij aan meedoet.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via marathon@runforkika.nl

Vragen en antwoorden over Run for KiKa Marathon en Corona

Gaat mijn Run for KiKa Marathon door?
Op dit moment is het niet te zeggen of alle edities van Run for KiKa Marathon in het najaar doorgaan. We staan in contact met de autoriteiten en de organisaties van de diverse marathons.
Vooralsnog zijn alle afgekondigde maatregelen voor de korte termijn. Wij gaan dus nu uit van een normale editie van Run for KiKa Marathon.
Wanneer weten jullie of mijn editie van Run for KiKa Marathon doorgaat?
Nu al duidelijkheid scheppen over alle marathons, dat kan niet. Zodra wij - in overleg met de organisaties van de marathon en KiKa - meer duidelijkheid kunnen geven hoor je dit gelijk. Dan beantwoorden wij ook vragen over de persoonlijke impact voor jou. Wij zijn bewust bezig met de situatie rondom het coronavirus. In verdere communicatie gaan wij uit van normale edities van Run for KiKa Marathon. Zodra dit anders wordt hoor je dit zo snel mogelijk. 
Wat gebeurt er als mijn Run for KiKa Marathon niet doorgaat?
We staan hierover in contact met de organisatie van de marathons en volgen hun beleid hierin. In het algemeen heeft verplaatsen naar een andere datum de voorkeur, pas in uitzonderlijke gevallen is ook afgelasting een optie. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor KiKa?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor zieke kinderen. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al gaat, in een uitzonderlijk geval, het evenement niet door.
Ik heb acties gepland, waaronder collecteren, wat kan er doorgaan?
Veel acties - zoals collecteren - kunnen nu niet doorgaan. Volg altijd de actuele richtlijnen van het RIVM op.
Vol energie doorgaan? Bekijk onze pagina met sponsoracties die ook nu kunnen.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via marathon@runforkika.nl
Het is voor ons helaas niet mogelijk nu al in te gaan op de individuele impact van afgelasting of verplaatsing omdat dit momenteel niet aan de orde is voor de najaarsmarathons.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen