Menu Close

Anouk Van den Hoeven

Deelnemer 2018 · New York

Mama van 2 prachtige en gezonde meisjes. Meisjes die kunnen spelen en zorgeloos kunnen leven. Dat verdiend toch ieder kind?!

Mijn lieve schoonzus 4 jaar geleden verloren aan kanker. Haar lieve kleine dochter bleef achter. Het heeft veel indruk op mijn liefste man, mij, mijn familie en omgeving gemaakt.

Ik ben gezegend met wel een fit en gezond lijf. Dat heb ik me niet altijd beseft. 1,5 jaar geleden was ik nog 25 kilo zwaarder en zorgde ik niet goed voor mijn lichaam. Niet iedereen heeft de keus om wel een gezond lichaam te hebben. Ik ben gaan strijden om weer fit en gezond te zijn. Het is voor mezelf gelukt! Nu wil ik strijden voor kinderen die niet fit en gezond zijn. Ik ren kanker de wereld uit!

Help je me mee? Steun me dan door een bedrag te doneren.

Bekijk ook eens mijn website:
Http://anoukrunsforkika.jimdo.nl

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

De eerste 6 weken

6 weken geleden heb ik mij voor het grote avontuur aangemeld: ik loop in november 2018 de hele marathon van New York voor KiKa!

Vol enthousiasme ben ik her en der wat acties begonnen. Ik heb de eerste 6 weken dan ook zeker niet stil gezeten. Tijd om een verslagje te maken van de activiteiten die ik heb ondernomen.

Eerst heb ik mijn familie en vrienden verteld over mijn plannen en heb ik mijn avontuur vermeld op Facebook. Dit leverde her en der al wat mooie sponsorbedragen op. Pa & ma, Marloes, Loes, Ellen, Corinne, Jeroen, Mandy, Richard/Wendy/Lauren, Annely, Textielhuis, Anke en Martijn: bedankt voor jullie donatie! Wat voelt dat goed dat jullie mij en hiermee KiKa steunen!

Vervolgens heb ik een gave taartenworkshop gehouden bij mij thuis met 4 deelnemers. Het leverde niet veel op, maar het was toch weer 32 euro. Amy, Patricia, Judith en Tineke bedankt!

Vervolgens ben ik ligzakken in gaan kopen en ben ik ze gaan verkopen via mijn netwerk op Facebook. Dit bleek storm te lopen. Een heerlijke chille ligzak en dan ook nog eens het goede doel KiKa steunen.
Matthew, Myrthe, Cindy, Nienke, Bas, Janneke, Diana, Susan, Marc, Gerda, Erik, Heidi, JP, Wanda, Wendy, Guus, Mariette, Tom, Esther, Jolanda, Inge, Danielle, Mandy, Linda, Sarah, Marloes, Francis, Marieke, Aynur, Hans. Dank jullie wel!!

Vervolgens heb ik aangeboden om taarten te maken op bestelling. Inmiddels heb ik al een aantal taarten mogen maken en zal ik binnenkort het bedrag op mijn account storten. De opbrengst is zo'n 12,50-15 euro per taart. Alle beetjes helpen...! Sandra, Desiree en Sarah bedankt!

Ik heb een poging gedaan om wat fidgetspinners te verkopen. Helaas blijkt dit nog niet zo goed te lopen en is de opbrengst slechts 15 euro, maar ik heb ook nog een klein voorraadje. Hier nog maar eens wat voor bedenken.

Ik heb een vergunning gekregen om tijdens de Nacht van Hengelo te collecteren. Ik heb 1,5 uur gecollecteerd en wat deed het me goed dat Hengelo zo enthousiast is over stichting KiKa! Ik heb hiermee 287,93 euro opgehaald. Dank, Hengeloooo!

Al met al dus een hele fijne start gehad! Op naar nog heel veel succesvolle weken. De eerste 500 euro staat al op het account. Dank allemaal

06-06-2017

€ 10.154,44 / 10.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen