Onze ambassadeurs

Run for KiKa Marathon wordt gesteund door acht bevlogen ambassadeurs. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Ieder van hen heeft de Run for KiKa Marathon gelopen, soms wel zes keer. Iedereen rent de marathon met zijn of haar eigen verhaal. Zij weten als geen ander waarvoor we het doen. Elke provincie heeft zijn eigen ambassadeur.

Uiteraard kan je altijd bij ons terecht, maar ook bij jouw ambassadeur. Zij denken graag met je mee over sponsoracties en delen hun ervaring over het trainen voor een marathon.
Ambassadeur, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, Piet Boelens, Friesland, Groningen, gefinisht, sponsoracties

Piet Boelens

  • Friesland en Groningen
Lees meer

Piet Boelens

Piet Boelens is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio´s Friesland en Groningen.

Wie is Piet Boelens
“Na vier herseninfarcten ben ik in 2007 begonnen met hardlopen. Ik was toen bijna 55 jaar. Uit dankbaarheid dat ik nog leef heb ik mijn passie voor hardlopen vanaf eind 2010 verbonden aan KiKa.
Mijn doel: Marathons hardlopen, stap voor stap voor KiKa om de overlevingskans voor kinderen met kanker te verhogen door meer onderzoek en betere behandeling, door het ontwikkelen van betere medicatie met minder bijwerkingen. Want: kinderkanker moet de wereld uit!

Behalve hardlopen wil ik mij ook inzetten om steeds meer deelnemers te werven, diverse bronnen aan te boren voor donaties en natuurlijk sta ik voor de deelnemers klaar!”

De expertise van Piet
- Verbindend
- Samen
- Organiseren
- Groepsgericht
- Coachend
- Social Media
- Inspirerend
- Vraagbaak
- SixStarFinisher
- 35 marathons, waarvan 9 voor KiKa.


Contactgegevens Piet:
06 51550763
pietboelens@planet.nl

Ambassadeur Utrecht, Jeroen Kooijman, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, gefinisht, medaille, oranje paars KiKa shirt

Jeroen Kooijman

  • Utrecht

Lees meer

Jeroen Kooijman

Jeroen Kooijman is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio Utrecht.

Wie is Jeroen Kooijman?
“Na het overlijden van mijn neefje Jesper ben ik mij gaan inzetten voor KiKa.

Ik heb nu vier marathons gelopen en een vijfde staat op de planning. Via verschillende evenementen, diners, business for KiKa en sponsorloop is het op een simpele en positieve manier mogelijk financiële middelen op te halen ten behoeve van het bestrijden van kinderkanker, want kinderen horen lekker buiten te kunnen spelen.

Graag wil ik jullie daarbij helpen, om samen de strijd aan te gaan tegen kinderkanker."


Contactgegevens Jeroen:
06 15639864
Jeroenkooijman1970@gmail.com

Lisanne Langerijs, Ambassadeur Overijssel en Drenthe, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, gefinisht, oranje en paarse ballonnen, sponsoracties

Lisanne Langerijs

  • Overijssel
    en Drenthe
Lees meer

Lisanne Langerijs

Lisanne Langerijs is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio´s Drenthe en Overijssel. Tevens ondersteunt zij ook deelnemers woonachtig in het buitenland, want zelf woont zij net over de grens in Duitsland.

Wie is Lisanne Langerijs?
"Mijn expertise voor KiKa; hetgeen ik het liefste doe en wat mij ook het beste afgaat is de collecte. Het liefst op een drukke plek met veel publiek. De directe actie met hen die doneren zorgt altijd weer voor verhalen, soms aangrijpende verhalen. Het bevestigt nog eens extra dat onze inzet zo hard nodig is. Verder probeer ik iedereen te informeren over het werk van KiKa. In mijn omgeving weten ze wie ik ben, ik heb veel acties georganiseerd en veel marathons gelopen voor KiKa."


Contactgegevens Lisanne:
06 24413322
Lisannevels@hotmail.com

Ambassadeur Zuid-Holland en Zeeland, Rox Moison, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, gefinisht,medaille, startbewijs

Rox Moison

  • Zuid-Holland en Zeeland
Lees meer

Rox Moison

Rox Moison is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio´s Zeeland en Zuid Holland.

Wie is Rox Moison?
"Mijn expertise is het organiseren van spinningmarathons en het regelen van goedkoper promotiemateriaal voor andere lopers, deze dingen helpen hun inzamelbedrag te vergroten. Ik help je graag!"


Contactgegevens Rox:
06 18711824
goesforkika@gmail.com

Ambassadeur Flevoland en Gelderland, Peter en Marjolein, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, cheque, sponsoracties

Peter en Marjolein

  • Flevoland en Gelderland
Lees meer

Peter en Marjolein Houthuijzen

Peter en Marjolein zijn ambassadeurs van Run for KiKa Marathon in de regio´s Flevoland en Gelderland.

Wie zijn Peter en Marjolein?
"Na de diagnose kanker bij ons 5e zoontje Maas zijn wij begonnen met hardlopen in 2015. Hardlopen hield ons in deze zware tijd op de been en toen we dit aan Run for KiKa Marathon konden koppelen gaf dit een extra dimensie. Wij delen graag ons enthousiasme en onze ervaring met andere deelnemers. Heb jij vragen over trainen of het sponsorwerven, neem gerust contact op. Wij staan klaar om te helpen."


Contactgegevens Peter en Marjolein:
06 57593868
marjolein.houthuijzen@gmail.com

Ambassadeur Noord-Brabant en Limburg,Roger van der Linden, Limburgs heuvelland, sporten, sportshirt, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon

Roger van der Linden

  • Noord-Brabant en Limburg
Lees meer

Roger van der Linden

Roger van der Linden is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio´s Noord-Brabant en Limburg.

Wie is Roger van der Linden?
“In 2007 begon ik met hardlopen om af te vallen en gezonder te leven. Dat heb ik vanaf toen volgehouden en daarom wilde ik in 2017 nog eens een bijzondere marathon lopen. In dat jaar werd ons jongste kind 18 jaar en gelukkig hebben beide kinderen die leeftijd gezond gehaald. Die twee aanleidingen kwamen perfect samen in Run for Kika Marathon. Met mijn eerste KiKa-marathon in New York haalde ik bijna € 56.000,- op en ik raakte alleen maar meer gemotiveerd om Kika verder te ondersteunen. In 2018 de Chicago Marathon gelopen voor KiKa en in februari 2019 Tokyo. Ik sta uiteraard altijd klaar om mijn collegarunners te ondersteunen en enthousiasmeren.”

De expertise van Roger
Roger zijn expertise in het ophalen van sponsorgeld voor KiKa ligt bij:
- Sponsorlopen
- Evenementen in het algemeen
- Evenementen voor de zakelijke markt in het bijzonder


Contactgegevens Roger:
06 22460416
Roger@vdlinden.nl

Ambassadeur Noord-Holland, Erik Simons, inzetten voor goed doel, KiKa, Run for KiKa Marathon, gefinisht, medaille, KiKa vlag

Erik Simons

  • Noord-Holland

Lees meer

Erik Simons

Erik Simons is ambassadeur van Run for KiKa Marathon in de regio Noord-Holland.

Wie is Erik Simons?
“Met het verstrijken van de jaren merk ik dat mijn betrokkenheid met allerlei onwenselijke dingen in de wereld groter wordt. Ik deed al her en der mee voor kleine, lokale doelen om goed te doen. Ik merk dat het welzijn van kinderen mij diep raakt.

Misschien wel omdat ik zelf 2 kleine jongens heb. Misschien wel omdat de verhalen in de aanloop naar mijn eerste marathon in New York me niet loslaten. Misschien wel omdat ik verschil wil maken. Maar zeker wel omdat het nooit genoeg is…”

De expertise van Erik
Zijn specialismen liggen op het gebied van:
- Concept denken (en doen) om zowel voor de sponsor als voor Run for KiKa Marathon waarde te creëren.
- Schriftelijke en mondelinge communicatie in allerhande communicatiemiddelen (flyers, standaard her te gebruiken mails).
- Aanstekelijk enthousiasme en can-do overbrengen.
- Sales (hoe kom je tot een overeenkomst zonder direct op het einddoel te sturen).


Contactgegevens Erik:
06 54254432
erik@fase-b.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen