Menu Close

Abel van de Ven

Deelnemer 2018 · Berlijn

Op 23 september 2018 ben ik precies 42,195 jaar oud, geen beter moment om de marathon van Berlijn, mijn eerste marathon, te lopen!! ..... Dacht ik, want in al haar wijsheid heeft de organisatie van de Berlin Marathon 2018 besloten om deze op 16 september te laten plaatsvinden. Jammer voor dit 'extraatje', maar die marathon uitlopen doe ik toch wel!

Deze uitdaging combineer ik graag met dit goede doel. Als vader van twee lieve kleuters kan ik me niet voorstellen hoe het moet zijn om te horen dat je kind kanker heeft en dat de overlevingskans misschien wel 75% is, maar dat dat ook betekent dat er een grote kans is op een minder goede afloop. Dus het doel om die overleving naar 95% te krijgen steun ik van harte. Ik zou het geweldig vinden als al mijn vrienden, familie en kennissen me in dit doel wil steunen, maar nodig ook iedereen die me niet kent en toch op een of andere manier hier terecht is gekomen uit om een donatie te doen. Hoe klein of groot die ook mag zijn.

http://tiny.cc/abel4kika

En wil je op de hoogte blijven van mijn acties en andere zaken rond de voorbereiding voor deze marathon? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief: http://eepurl.com/cV0CsH
Als je me sponsort stuur ik je automatisch de volgende editie van de nieuwsbrief.

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 50

Tikkie Tikkie: € 50,00

Blessureleed

Na de halve marathon van Utrecht bleef ik toch wat last houden van mijn linkerknie. Misschien toch iets te snel erna weer te hard gaan lopen? Ondanks de relatieve rust die ik mezelf oplegde bleef de knie opspelen. Dus halverwege april ben ik naar de hardloopfysio gestapt om er eens naar te laten kijken. Diagnose; een runnersknee...! Een vervelende blessure, maar met gerichte oefening, drie weken rust (niet hardlopen) en nieuwe schoenen hoop ik de opbouw van de marathon gewoon te kunnen beginnen.
Deze week mocht ik dat weer uitproberen, rustig aan beginnen met 3x5 minuten hardlopen en tussendoor rekoefeningen. So far so good, nog geen pijnlijk gevoel rond de knie en het voelt goed om weer bezig te zijn. Nu mezelf vooral beheersen en aan mijn opbouwschema houden. Dan komt het in september helemaal goed!

24-05-2018

€ 12.500,00 / 12.500,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen